Munkáink

Az idei év legelső napján tettük a nagyközönség számára is elérhetővé a NyaralásNet Utazási Portált.

Bővebben...

Webes alkalmazások

Adatbázis alapú webes alkalmazások, egyszerű és összetett e-business megoldások fejlesztése.

Bővebben...
Pályázat weboldal készítésre PDF Nyomtat Email

Pályázat Kis és középvállalkozások, valamint civil szervezetek Interneten való megjelenésének, arculatváltásának támogatására 

Pályázati kiírás: 

I. A támogatás célja:

A pályázat célja a kis és középvállalkozások, valamint a civil szervezetek kommunikációs versenyképességének megőrzése, webes megjelenésének vagy arculatváltásának támogatása. Napjaink vállalkozásainak, közösségi szerveződéseinek gyakorlatilag nélkülözhetetlen velejárója, az elektronikus világhálón megjelenő névjegy, weboldal megléte. Jelen pályázat e cél megvalósítása érdekében abban segíti a pályázókat, hogy a pályázati kiírás, és a támogatási megállapodásban rögzített feltételek alapján, elkészíti a pályázó weboldalát, és az oldalhoz kötődő email (levelező) szolgáltatást nyújt.

II. Pályázatot nyújthatnak be:

- gazdasági társaságok (max. 50 fő-s);

- egyéni vállalkozók;

- civil szervezetek.

III. A pályázható támogatás formája és összege

A pályázat kiírója a támogatott részére biztosítja a weboldal megjelenítéséhez szükséges technikai feltételeket, és elkészíti a pályázó weboldalát az alábbiak szerint;


- Egy db. domain név regisztrálása egy évre (.hu, .com, .net);
- 3 db email cím és a hozzájuk tartozó egyenként 50Mb tárhely;
- Egy statikus website elkészítse a hozzá tartozó oldalakkal (max. 30 különálló oldal);
- Az oldalak tartalmi frissítése havi egy alkalommal;
- Tárhely biztosítása az oldalaknak;
- Meglévő weboldal áttervezése, optimalizálása;
- Az elkészült weboldal keresőkben való regisztrálása.


A támogatás statikus weboldalak készítésére vonatkozik, melyek esetenként egy email vagy űrlapküldőt tartalmazhatnak. Dinamikus (adatbázis alapú) oldalak elkészítése az elnyert támogatási összeg felett, egyedi megállapodás alapján készíti el a kiíró. A kiírásban szereplő szolgáltatás díja 130.000 Ft. Az elnyerhető támogatás mértéke  91.000 Ft.

IV. A támogatás feltételei

1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése;
2. A regisztrációs díj megfizetése (nettó 10.000 Ft);
3. A pályázó nyilatkozata mely tartalmazza, hogy nem áll felszámolás alatt;
4. Az oldalak elkészítéséhez szükséges tartalmi elemek (képek, szöveg, stb.) biztosítása;
5. A pályázat önrészének megfizetése (30%).

V. Beadási határidő:

2011 december 20-ig folyamatos. Amennyiben ettől az időponttól szeretne eltérni a pályázó, egy szándéknyilatkozatot kell tennie, hogy a támogatást mikor szeretné igényelni.

VI. A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell

- Kötelezettségvállaló nyilatkozatot a támogatási feltételek teljesítésére, valamint a pályázat önrészének a támogatási szerződésben meghatározott feltételek szerinti megfizetésére vonatkozóan.
- Gazdasági társaságok esetén 30 napnál nem régebbi a Cégbíróság által kiadott cégkivonat, valamint az aláírási címpéldány másolata.
- Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a társaság nem áll felszámolási eljárás alatt.
- Egyéni vállalkozó esetén a vállalkozói igazolvány másolata.
- Az 1-es és a 2-es számú adatlapot kinyomtatott aláírt formában, mely tartalmazza a pályázó adatait, a megjelenítendő tartalom vázlatos kivonatát, leírását.

VII. A pályázat benyújtása

A  „Pályázat” menüpont alatt található adatlapot, nyilatkozatokat töltse le, töltse ki, és küldje el a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet email címre. Kérdés esetén keresse telefonon kollégánkat (06-30-972-9055 Andirkó József).

VIII. A pályázat elbírálása

A pályázatok elbírálása, feldolgozása és a weboldalak elkészítése folyamatos. (A 2011-es évben előreláthatólag 40 db pályázat kerül befogadásra.)

A támogatott pályázók névsora, és az elkészült oldalak elérhetősége a www.ditro.hu oldalon lesznek közé téve.

A pályázati felhívással kapcsolatban további felvilágosítás kérhető az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet email címen, valamint a 06/30/972-9055-ös telefonszámon munkanapokon 8-16h-ig.