Munkáink

Az Eger Travel Kft egy 2009 év végén alapított utazási iroda. A cég tulajdonosa minket bízott meg, hogy elkészítsük elképzelésének megfelelően weboldalát, mely egyben utazási  katalógusként is működik.

Bővebben...

Webes alkalmazások

Adatbázis alapú webes alkalmazások, egyszerű és összetett e-business megoldások fejlesztése.

Bővebben...

Webmarketing

Google reklámkampány
 
Legyen szó egyszemélyes vállakozásról vagy mamutvállalatokról, az AdWords optimális hirdetési megoldást kínál ügyfeleinek.
Bővebben...
Google reklámkampány Email
Webmarketing
 
Legyen szó egyszemélyes vállakozásról vagy mamutvállalatokról, az AdWords optimális hirdetési megoldást kínál ügyfeleinek.

Hirdetései a Google oldalain és hirdetési hálózatán jelennek meg, és Ön csak akkor fizet, ha valaki a hirdetésre kattintva felkeresi weboldalát.

  • Piaci részesedés növelése. Az AdWords-szel felkeltheti az emberek figyelmét, akik több, mint kétszáz millió keresést végeznek naponta.
  • Minőségi bevezetés. Hirdetései akkor jelennek meg, ha az emberek a vállalkozásához Ön által választott kulcsszavakra keresnek. Egy olyan közönséget érhet el, amely eleve érdeklődik az Ön ajánlata iránt.
  • Nagyobb bevétel. Az AdSense-szel pénzt keres, amikor az emberek az Ön oldalán látható Google hirdetésre kattintanak. Képzelje a bevételét, amelyet az AdWords-szön keresztül elérhet.
  • Alacsony költségek. A releváns AdWords hirdetések jobb pozíciót kapnak. Ha hirdetései célzottak, jobban látható pozíciót élvezhet, anélkül, hogy többet fizetne.
  • Hirdetéseken túli üzletére koncentrálhat. Hozza létre hírdteéseit. Állítsa be költségvetését. Aktiválja fiókját. Aztán hagyja, hogy az AdWord hozza Önnek az új ügyfeleket.
Felkészült, hogy elindítsa Google AdWords kampányát? Mi megtervezzük, és folyamatos felügyelettel optimalizáljuk önnek az egyik leghatékonyabb, internetes reklámkampányt a Google AdWords-t.